chocolateKoolitaja — Rémi Viennet. Kõrgeima tase professionaalne kondiiter otse Prantsusmaalt. Remi perekond omab oma patissiere juba mitukümmend aastat ja kuigi ta on noor, tal on suur kogemus pagari-, kondiitri- ja šokolaaditoodete osas. Koolitus on ettevalmistatud nii, et püüame kasutada võimalikult vähe spetsiaalseid töövahendeid ja vorme. Kui tulete koju tagasi, olete võimelised teha peaaegu kõike uuesti iseseisvalt.

Desserte ja tortide valmistamisel teeme kõike nullist, kasutades ainult naturaalseid tooraineid.

Opéra Pistache Fruits Rouges (Glazed) – Klassikaline prantsuse tort Oopera pistaatsia aktsendiga

Biskvit Joconde Biscuit,
Vaarika siirup
Vaarika marmelaad
Pistaatsia valge vahustatud ganache
Glasuur
Piima šokolaadi dekoor

Magus Lill (peegelglaasuur ja šokolaadivelüür)

Soola liivataigen Salty Shorthbread
Karamelli biskviit Caramel Biscuit
Karamelli Mousse
Piima šokolaadi vahustatud Ganache
Punane šokolaadi velüür // Peegelglasuur

Paris-Tallinn

Keedutaigen
štreiselpuru
Karameliseeritud metsapähkel
Praline Mousse

Klassikalne prantsuse ekleer (glasuuriga)
Keedutaigen Pâte à Choux
šokolaadi Crème Patissière
glasuur
šokolaadi kaunistused

Modern Brownie ( kaunistatud glasuuriga ja valmistamisel on kasutatud ÜLLATUS!!! tehnika)

Tumeda šokolaadi  Brownie
Tumeda šokolaadi  Ganache
Vanilla karamell
Salty Peanuts and Hazelnuts
Piima šokolaadi glasuur
Piima šokolaadi vahustatud ganache

Koolituse hind on 240€.

Remi räägib väga hästi inglise keelt. Kindlustame paralleelset tõlget eesti ja vene keelde.

Broneeri

20.04.2017
08:00 - 18:00

Registreerimine on lõppenud.