Koolitaja — Rémi Viennet. Kõrgeima tase professionaalne kondiiter otse Prantsusmaalt. Remi perekond omab oma patissiere juba mitukümmend aastat ja kuigi ta on noor, tal on suur kogemus pagari-, kondiitri- ja šokolaaditoodete osas. Koolitus on ettevalmistatud nii, et püüame kasutada võimalikult vähe spetsiaalseid töövahendeid ja vorme. Kui tulete koju tagasi, olete võimelised teha peaaegu kõike uuesti iseseisvalt.
Desserte ja tortide valmistamisel teeme kõike nullist, kasutades ainult naturaalseid tooraineid.
Opéra Pistache Fruits Rouges (Glazed) – Klassikaline prantsuse tort Oopera pistaatsia aktsendiga
Biskvit Joconde Biscuit,
Vaarika siirup
Vaarika marmelaad
Pistaatsia valge vahustatud ganache
Glasuur
Piima šokolaadi dekoor
Magus Lill (peegelglaasuur ja šokolaadivelüür)
Soola liivataigen Salty Shorthbread
Karamelli biskviit Caramel Biscuit
Karamelli Mousse
Piima šokolaadi vahustatud Ganache
Punane šokolaadi velüür // Peegelglasuur
Paris-Tallinn
Keedutaigen
štreiselpuru
Karameliseeritud metsapähkel
Praline Mousse
Klassikalne prantsuse ekleer (glasuuriga)
Keedutaigen Pâte à Choux
šokolaadi Crème Patissière
glasuur
šokolaadi kaunistused
Modern Brownie ( kaunistatud glasuuriga ja valmistamisel on kasutatud ÜLLATUS!!! tehnika)
Tumeda šokolaadi Brownie
Tumeda šokolaadi Ganache
Vanilla karamell
Salty Peanuts and Hazelnuts
Piima šokolaadi glasuur
Piima šokolaadi vahustatud ganache
Koolituse hind on 240€.
Remi räägib väga hästi inglise keelt. Kindlustame paralleelset tõlget eesti ja vene keelde.
Broneeri
20.04.2017
08:00 - 18:00
Registreerimine on lõppenud.
08:00 - 18:00
Registreerimine on lõppenud.