Koolitaja — Rémi Viennet. Kõrgeima tase professionaalne kondiiter otse Prantsusmaalt. Remi perekond omab oma patissiere juba mitukümmend aastat ja kuigi ta on noor, tal on suur kogemus pagari-, kondiitri- ja šokolaaditoodete osas. Koolitus on ettevalmistatud nii, et püüame kasutada võimalikult vähe spetsiaalseid töövahendeid ja vorme. Kui tulete koju tagasi, olete võimelised teha peaaegu kõike uuesti iseseisvalt.
- šokolaadi põhiomadused ja töötlemise reeglid, valge ja tume šokolaadi erinevused
- šokolaadi tempereermine
- väikeste šokolaadi kaunistuste valmistamine käsitsi ja vormidega
- šokolaadi karbi valmistamine
- trühvlid
Koolituse hind on 130€.
Remi räägib väga hästi inglise keelt. Kindlustame paralleelset tõlget eesti ja vene keelde. Koolituses kasutatud vormi jätame teile kingituseks.
Broneeri
18.04.2017
13:00 - 18:00
Registreerimine on lõppenud.
18.04.2017
13:00 - 18:00
13:00 - 18:00
Registreerimine on lõppenud.