chocolate1. päev

  • šokolaadi põhiomadused ja töötlemise reeglid, valge ja tume šokolaadi erinevused
  • šokolaadi tempereermine
  • väikeste šokolaadi kaunistuste valmistamine käsitsi ja vormidega
  • šokolaadi “aed” (pael)
  • trühvlid

2.päev

  • väike kompositsioon šokolaadist
  • boonus: nougatini valmistamine (karamelli-pähkli kaunistus)

Koolitaja — Rémi Viennet. Kõrgeima tase professionaalne kondiiter otse Prantsusmaalt.
Remi perekond omab oma patissiere juba mitukümmend aastat ja kuigi ta on noor, tal on suur kogemus pagari-, kondiitri- ja šokolaaditoodete osas.

Koolitus on ettevalmistatud nii, et püüame kasutada võimalikult vähe spetsiaalseid töövahendeid ja vorme. Kui tulete koju tagasi, olete võimelised teha peaaegu kõike uuesti iseseisvalt.

Koolituse hind on 280€.

Remi räägib väga hästi inglise keelt. Kindlustame paralleelset tõlget eesti ja vene keelde.

Broneeri

04.10.2014 - 05.10.2014
All Day

Registreerimine on lõppenud.