- šokolaadi põhiomadused ja töötlemise reeglid, valge ja tume šokolaadi erinevused
- šokolaadi tempereermine
- väikeste šokolaadi kaunistuste valmistamine käsitsi ja vormidega
- šokolaadi “aed” (pael)
- trühvlid
2.päev
- väike kompositsioon šokolaadist
- boonus: nougatini valmistamine (karamelli-pähkli kaunistus)
Koolitaja — Rémi Viennet. Kõrgeima tase professionaalne kondiiter otse Prantsusmaalt.
Remi perekond omab oma patissiere juba mitukümmend aastat ja kuigi ta on noor, tal on suur kogemus pagari-, kondiitri- ja šokolaaditoodete osas.
Koolitus on ettevalmistatud nii, et püüame kasutada võimalikult vähe spetsiaalseid töövahendeid ja vorme. Kui tulete koju tagasi, olete võimelised teha peaaegu kõike uuesti iseseisvalt.
Koolituse hind on 280€.
Remi räägib väga hästi inglise keelt. Kindlustame paralleelset tõlget eesti ja vene keelde.
Broneeri
04.10.2014 - 05.10.2014
All Day
Registreerimine on lõppenud.
04.10.2014 - 05.10.2014
All Day
All Day
Registreerimine on lõppenud.